Willem bij Food top 100

Willem bij Food top 100

Onlangs is er op 16 oktober de Food100 lijst van 2018 bekend gemaakt. Willem staat ook op deze lijst, dat is een hele eer.

De Food100 is een voedselnetwerk van jonge talenten die allemaal op hun eigen manier een bijdrage leveren aan een beter voedselsysteem. Een onafhankelijke vakjury heeft uit ruim 600 aanmeldingen kandidaten geselecteerd, 50 personen (de changemakers) jonger en 50 personen (de gamechangers) ouder dan  50 jaar. Willem behoort (nog net ;)) tot de personen onder de 50 jaar, een changemaker! De jonge talenten worden gekoppeld aan de ervaren gamechangers om hiermee een verbindend netwerk te laten ontstaan.

Willem is altijd op zoek naar inspiratie om de bedrijfsvoering; ambachtelijk, transparant en het beste van duurzaam en gangbaar  van te optimaliseren. Dit heeft hij onder andere gedaan met het volgen van de Nuffield Farming Scholarship, waar hij ideeën van over heel de wereld heeft opgedaan. Een mooie ervaring waarbij hij kennis heeft opgedaan die waardevol is om te delen met de andere Food100 leden, andersom brengen zij ook weer veel inspiratie voor den Eelder.

Wil je meer lezen over de Food100? Klik dan HIER.