Volle Yoghurt wint in AD test

Volle Yoghurt wint in AD test

Het AD en de lokale dagbladen kopten de volgende titel: ‘Zuur, vol en lekker dik’. Bij het ontbijt of als toetje: een kommetje yoghurt gaat er altijd in. We testten zes volle varianten. Met dank aan de noeste arbeid van een tweetal bacteriën.

Hoe onze yoghurt smaakt hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Daarnaast was onze volle yoghurt al meerdere malen verkozen tot lekkerste van Nederland door de Bond van Boerderijzuivelbereiders. Het AD testte 6 verschillende Hollandse yoghurts, waaronder die van Gijs.

Volgens de jury is het prachtig gesteld met de ambachtelijke boerenyoghurt. Winnaar Gijs (van de Gelderse boer Ernst van der Schans) maakt het iets hogere prijskaartje volgens de panelleden ruimschoots goed met de hoogste treden op het ereschavot. De yoghurt van Gijs is een voltreffer dankzij zijn gladde textuur, smeuïge, volle smaak en een heerlijk zuurtje. Een ware sterrenyoghurt. ,,Een diepe buiging”, oordelen de panelleden unaniem.

Wij vullen exclusief voor Gijs diverse producten af, waaronder deze volle yoghurt. Hetzelfde recept als onze volle yoghurt, maar dan in een iets ander jasje en exclusief verkrijgbaar bij Plus supermarkten.

Het gehele artikel is te lezen via Blendle.