Update: Coronavirus (covid-19)

Update: Coronavirus (covid-19)

Verkrijgbaarheid producten

Via dit bericht willen we je graag op de hoogte stellen over de situatie op onze boerderij betreffende het Coronavirus (covid-19).

Het zijn bizarre omstandigheden, de impact van het Coronavirus is groot. Als onderdeel van de voedselketen behoren wij tot de ‘cruciale beroepsgroep’. Dit biedt ons de mogelijkheid om datgene te blijven doen, wat we het allerliefste doen. Dat dit nu kan is zeker niet vanzelfsprekend, onze dankbaarheid hiervoor is groot.

Onze koeien worden gemolken, er worden nog kalfjes geboren en in de zuivelmakerij gaat de productie van onze boerenzuivel ook door.  De gezondheid van onze medewerkers komt op de eerste plaats. We volgen alle richtlijnen rondom het Coronavirus nauw en hebben noodzakelijke maatregelen getroffen om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen waarborgen.

We zetten alles op alles om te blijven voldoen aan de vraag vanuit de supermarkt en zijn hopelijk ook op de vertrouwde plek te vinden in het schap. Ook kun je onze producten bestellen bij de online supermarkten: Crisp en Picnic.

We moeten samen als ‘Den Eelder familie’ door deze periode heen. Samen met onze medewerk(st)ers, onze dieren en met jou als ”Den Eelder fan”. Laten we elkaar steunen in deze strijd.

We willen iedereen heel veel sterkte en gezondheid toewensen, let goed op elkaar.

Familie van der Schans
Ernst, Jacomine, Willem, Gerben & Dafke