Tartaar met mosterd-yoghurt crème

Tartaar met mosterd-yoghurt crème

Een tartaar is een heerlijk voorgerecht, of perfect als lunch. Ben je een liefhebber van rundvlees? Een dan eens een tartaar met mosterd-yoghurt crème. Een prachtig gerecht.

Tartaar met mosterd-yoghurt crème

Ingrediënten:

  • 100 gram volle yoghurt of halfvolle yoghurt
  • 15 gram mosterd
  • Zout
  • Kalfstartaar

 

Bereiding:
Maak een koude mosterd-yoghurt saus door de yoghurt en mosterd te mengen, breng op smaak met zout.
Heerlijk bij kalfstartaar, breng deze op smaak met goede olijfolie, zout en peper.
Serveer met kappertjes, gesneden ui en augurk.

De tartaar is te verkrijgen bij de slager of supermarkt. Uiteraard is het nog lekkerder als je hem zelf maakt.

Mocht je allergisch zijn voor koemelk, dan kan je de yoghurt uiteraard vervangen voor geitenyoghurt.
Geniet van een heerlijke tartaar met mosterd-yoghurt crème. Heerlijk met een wit wijntje!