Roomboter zoals roomboter bedoeld is

Bij Den Eelder maken we roomboter zoals dat vroeger gebeurde: met aandacht, tijd en smaak.  Op de manier waarvan we zeker weten: dit is het lekkerst. We gebruiken aangezuurde melk, die we op traditionele wijze karnen. Daarbij scheiden we de room van de karnemelk.

Het resultaat? Een volle, romige roomboter met karakter. Stevig van structuur, licht zurig en rijk van smaak. Precies zoals je hem wilt.

Onze roomboter doet het uitstekend in de pan en uiterst geschikt voor de professionele keuken. De rollen zijn in verschillende gewichten verkrijgbaar zoals 500 g en 1 kg. Voor grootgebruikers hebben we ook een doos van 25 kg.

Maar ook op een verse boterham komt onze boter goed tot z’n recht. Daarom is hij er ook in een handig kuipje, makkelijk in gebruik én mooi op tafel of buffet. Want goede boter mag gezien én geproefd worden.

Nieuw in het assortiment: gezouten roomboter in een 250 g rol. Perfect om uit te smeren of als basis voor huisgemaakte kruidensmeersels en borrelboter.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten over prijzen? Stuur een mailtje naar Boris via borisjansen@deneelder.nl.