Den Eelder TV / Aflevering 1

Den Eelder TV / Aflevering 1

Aflevering 1 zit erop en wat was het een succes! De positieve reacties waren een aanmoediging tijdens de uitzenden en zonder onze leuke deelnemers was het nooit zo gezellig geweest.Normaal gesproken bij de open dag komt iedereen gezellig langs en zien we elkaar face to face. Door corona zijn we het helemaal anders gaan doen. Vanuit dat idee is Den Eelder TV ontstaan.

De spanning was om te snijden bij aanvang van de aflevering, een concept zoals deze was nog niet eerder uitgevoerd bij Den Eelder. In de zelfgebouwde studio werd alles live uitgezonden, tussen de live beelden werden video’s afgespeeld.

Onze presentatoren Willem, Gerben en Dafke hebben alles rondom het pak verteld tijdens de aflevering. Alle kanten zijn behandeld (zelfs de onderkant). Meer informatie waar de aflevering precies over ging vind je hier! De workshop bestond uit het maken van een vanilleyoghurt taart waarbij het pak werd gebruikt als bakvorm, iedereen had deze van tevoren in de goodiebox ontvangen.

Tussendoor konden de kijkers thuis vragen stellen. Deze vragen werden dan ook live beantwoord door een van onze presentatoren. Naast het stellen van vragen, liep de chat ook vol met liters.  Aan het begin van de uitzending is er een prijsvraag gesteld: ‘Hoeveel liter karnemelk zit er in ons  hele grote karnemelkpak  als je hem helemaal vult met karnemelk en Gerben er daarna 3,5 liter uit drinkt?’ .  De gelukkige winnaar had het antwoord al snel geraden en gaat ervandoor met een Etna Koelkast! Deze gaan Gerben en Willem binnenkort bezorgen en hierover zullen jullie natuurlijk meer terugzien. De juiste temperatuur in je koelkast is natuurlijk erg belangrijk, al helemaal voor zuivel. De ideale temperatuur is tussen de 4-5 graden, met de koelkast thermometer die de deelnemers thuis hebben gekregen kunnen ze precies zien of hun zuivel juist bewaard wordt.

 

De groter afsluiter was de bekendmaking van de volgende aflevering, deze gaat 19 mei plaatsvinden! Ben je nu ook nieuwsgierig geworden? Houd onze social media en website in de gaten voor updates!