Boeren roomyoghurt in een nieuw jasje!

Boeren roomyoghurt in een nieuw jasje!

Misschien dat je onze boeren roomyoghurt al voorbij hebt zien komen in zijn nieuwe jasje, anders lees je er hier alles over!

De boeren roomyoghurt was aan de beurt om een andere verpakking te krijgen die helemaal past binnen de nieuwe stijl van Den Eelder. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij blijven daarom op zoek naar nieuwe manieren om de verpakking te verduurzamen.  De wikkel daaromheen is gemaakt van gerecycled papier waardoor de hele verpakking recyclebaar is. Er is daarom ook besloten om afscheid te nemen van de drukdeksel om het gebruik van plastic te reduceren, de beker zal afgesloten worden door middel van een seal. Gelukkig is de inhoud van de beker onveranderd (400 gram heerlijke romige yoghurt) en behoudt hij de vertrouwde receptuur.

Onze boeren roomyoghurt komt vers van de boerderij, gemaakt met de melk van onze koeien. Deze roomyoghurt met 10% vet heeft een heerlijke romige smaak. De smaak is net iets minder zuur dan de roeryoghurt door de toevoeging van een mild yoghurtzuursel. Dankzij de stevige structuur is hij breed toepasbaar, bijvoorbeeld als ontbijt of om mee te koken. Vind meer informatie over de boeren roomyoghurt op onze productpagina.

Ook op de hoogte blijven van Den Eelder? Volg ons op Instagram en Facebook!