Zuivelproducten leverancier

Zuivel sinds 1990

Familiebedrijf

Boeren vakmanschap

Zuivelproducten leverancier den Eelder is een echt familiebedrijf waar de liefde voor melk hand in hand gaat met professionaliteit, deskundigheid en puurheid. Volgens ons begint een goed zuivelproduct bij het begin, en dat is het voer voor de koeien. Of onze koeien nu binnen of buiten lopen, de basis van het voer is altijd ons eigen gras gecombineerd met bijvoorbeeld mais, bierbostel of suikerbietenpulp. Zo ben jij altijd verzekerd van lekkere zuivelproducten van de leverancier. Bekijk snel het assortiment en ontdek de smaak van den Eelder zuivelproducten.

De groene zuivelproducten leverancier

Dagelijks zijn wij in de natuur te vinden. Zonder de natuur zouden wij ons werk niet kunnen doen. Daarom wekken wij zelf een groot gedeelte van onze energie op. Dankzij onze mestvergistingsinstallatie op de boerderij is het mogelijk om groene energie op te wekken waar wij tot op de dag vandaag enorm blij mee zijn. Deze installatie zet methaangas om in groene stroom en warmte. Methaangas zit in de poep van de koeien wat dus erg bruikbaar is. Hierdoor hebben we namelijk 20% minder uitstoot. De mest zorgt niet voor genoeg energie voor onze hele boerderij, daarom maken we ook gebruik van zonnepanelen die zorgen voor 75% van alle energie die we nodig hebben.

Een uiteenlopend en verrassend assortiment

Uiteraard kan je bij ons terecht voor de standaard zuivelproducten zoals karnemelk, halfvolle melk, volle melk, volle yoghurt, halfvolle yoghurt en roomboter. Maar probeer ook eens onze specials. Neem bijvoorbeeld onze aardbei & rabarber roomyoghurt, peer & framboos roomyoghurt of geitenboter. Onze producten zijn gewoon in de supermarkt te vinden, zodat jij iedere dag kan genieten van een heerlijke variatie van de zuivelproducten leverancier. Heb je vragen? Deze kan je stellen door te bellen naar het telefoonnummer 073-5991283.

Andere interessante pagina’s:

Is karnemelk gezond | Is karnemelk gezond | Is yoghurt gezond