Yoghurt recepten

Zuivel sinds 1990

Familiebedrijf

Boeren vakmanschap

Met yoghurt kun je eindeloos variëren, daarom zijn er ook talloze recepten te vinden op het internet. Natuurlijk gebruik je bij alle gerechten boerenyoghurt van familiebedrijf den Eelder. Wij zijn namelijk al sinds 1990 gespecialiseerd in het maken van zuivelproducten en er staat altijd één ding voorop: de producten moeten superlekker zijn. Voor welke yoghurt kies jij? En waar combineer je het mee?

De lekkerste yoghurt recepten met den Eelder yoghurt

Bij den Eelder hebben we een divers assortiment aan yoghurt die perfect zijn voor het realiseren van de lekkerste recepten. Maak bijvoorbeeld een overheerlijke smoothie met aardbeien, bosvruchten en halfvolle yoghurt. Ben je een echte ijsliefhebber? Dan kun je binnen enkele stappen zelf yoghurtijs maken. Daarnaast is yoghurt ook een heerlijke toevoeging op citroencake met yoghurt en pannenkoeken. Als je fan bent van hartige recepten, dan kun je zelf tzatziki of andere yoghurt sauzen maken.

Jouw favoriete yoghurt te koop in de plaatselijke supermarkt

Om jouw favoriete yoghurt recepten te maken met yoghurt van den Eelder, breng je gewoon een bezoek aan de plaatselijke supermarkt. Onze yoghurt is namelijk in verschillende supermarkten verkrijgbaar. Wil je meer weten over de boerenyoghurt van den Eelder? Of ben je benieuwd naar onze favoriete yoghurt recepten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 073-5991283.

Andere interessante pagina’s:

Is yoghurt gezond | Zuivelproducten leverancier | Boerderij boek