Vacature weekendkracht boerderij

Vacature weekendkracht boerderij

Kom jij ons team versterken?

Op ons melkveebedrijf den Eelder zijn we op zoek naar een weekendkracht boerderij (m/v) om ons boerderijteam te versterken.

Over den Eelder:
Melkveehouderij en Zuivelbedrijf den Eelder in Well (Gld.), zijn twee bedrijven waar in totaal circa 25 medewerkers werkzaam zijn. We produceren zuivelproducten voor de consument rechtstreeks van eigen koeien. Verser (en lekkerder) kan het niet! Met een historie van meer dan 25 jaar ambachtelijke zuivelbereiding is den Eelder inmiddels uitgegroeid tot een nationale speler van betekenis. Voor diverse werkzaamheden in de weekenden hebben we een vacature voor een:

Boerderij weekendkracht

Over de vacature:
Wij zoeken mensen met (enige) boerderij ervaring uit onze omgeving, voor het versterken van ons weekend team. Na een inwerkperiode bestaat je voornaamste taak uit het zelfstandig uitvoeren van diverse boerderijklussen, zoals verzorging van de koeien, koeien en kalveren voeren, schoonmaken van onze melkrobots, etc.
Je werkt samen met collega’s en zorgt ervoor dat de boerderij in het weekend uitstekend wordt verzorgd. Vroeg beginnen en/of tot laat werken behoort ook tot deze baan, maar veel is in overleg bespreekbaar.

Over jou:
Ben jij iemand die goed zelfstandig kan werken, affiniteit heeft met de boerderij en dieren, lekker in de buitenlucht wil werken en niet vies is van aanpakken? Dan is dit de ideale weekendbaan voor jou!

Over ons:
Den Eelder biedt je een veelzijdige weekendbaan in een collegiale werksfeer.

Solliciteren!
Spreekt werken bij den Eelder je aan en pas je in bovenstaand profiel? Stuur dan je sollicitatie, bij voorkeur per e-mail, naar gerbenvanderschans@deneelder.nl . Voor vragen kun je ook contact opnemen met Gerben van der Schans via 073-5991283