Vacature promotiemedewerker (m/v)

Vacature promotiemedewerker (m/v)

Op ons zuivelbedrijf den Eelder zijn we op zoek naar een promotiemedewerker. De promotiemedewerker zal op oproepbasis ons promotieteam versterken.

Den Eelder
Melkveehouderij en Zuivelbedrijf den Eelder in Well (Gld.), zijn twee bedrijven waar in totaal ca. 30 medewerkers werkzaam zijn, produceert zuivelproducten voor de consument rechtstreeks van eigen koeien. Verser (en lekkerder) kan het niet! Met een historie van meer dan 25 jaar ambachtelijke zuivelbereiding is den Eelder inmiddels uitgegroeid tot een nationale speler van betekenis. Vanwege versterking van ons beurs- en promotieteam hebben we een vacature voor een:

Promotiemedewerker (oproepbasis)

Na een inwerkperiode bestaat je taak uit het promoten van onze boerderijzuivel producten.

Wat ga je doen?
• Vertellen van het den Eelder verhaal
• Verzorgen van promoties op beurzen, winkels of open dagen
• Consumenten enthousiasmeren met onze producten
• Beantwoorden van consumentenvragen
• Zorgen dat de beursstand er optimaal gepresenteerd uit ziet

Over jou:
Om de functie van promotiemedewerker goed uit te kunnen oefenen moet je van aanpakken weten en graag met mensen omgaan. Je bent representatief voor den Eelder als merk, maar bent ook het gezicht van onze kernwaarden. Commerciële vaardigheden zijn een pré. Daarnaast ben je klantgericht, kwaliteitsbewust en stressbestendig.

Je beschikt over eigen vervoer, basis computerkennis en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook heb je affiniteit met het boerenleven en ambachtelijke zuivelproducten.

Representatief, stressbestendig, communicatief vaardig en een team-player.

Over ons:
Den Eelder biedt een leuke veelzijdige functie in een collegiale werksfeer met daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden. Voorts bieden wij onze medewerkers mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding. Voor meer informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Rob Kusters telefoon 073-5991283

Interesse?

Spreekt werken bij den Eelder je aan en pas je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw sollicitatie met CV per e-mail naar Rob Kusters via: robkusters@deneelder.nl