Vacature Marketing Communicatie Stage

Functieomschrijving

Vanaf midden 2018 en begin 2019 zijn we bij ons op melkveehouderij en zuivelbedrijf den Eelder weer op zoek naar een (meewerk) marketingcommunicatie stagiaire die er wel pap van lust!

Ben jij een ware voedsel fan en ga jij ons helpen den Eelder een nog mooier en beter merk te maken? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! We zoeken het hele jaar door iemand met veel affiniteit met food, marcom, branding, social media, online en retail.

Als stagiaire krijg je meteen veel verantwoordelijkheden en de ruimte om diverse marketingcommunicatie middelen toe te passen. Je leert bij ons alle richtingen binnen het vak, van online en offline, tot productontwikkeling. En zelfs koeien melken behoort tot de mogelijkheden. Binnen een half jaar doe je ontzettend veel werkervaring op en heb je de kans om echt iets moois neer te zetten!

Wat ga je doen?

– den Eelder bekender maken
– Mede organiseren van de open dag (in 2015 trokken we ruim 10.000 bezoekers)
– Online marketing (denk aan Website, Bloggers, Social Media, etc.)
– Marketing- en PR-plan maken

Profiel

– HBO student
– Opleiding: Marketing, Communicatie, Journalistiek, (Multi)Media Design, etc.
– Meewerk stage
– Interesse in de FMCG
– Uitstekende Nederlandse taalbeheersing
– Kennis van Adobe pakket is een pré

Den Eelder

In het kleine plaatsje Well (Gld.) – tussen Den Bosch en Zaltbommel – is ons mooie bedrijf gevestigd. Elke dag streven we met een ruime 20 medewerkers naar het allerbeste. Het unieke aan ons bedrijf is dat we de gehele keten in eigen beheer hebben, van gras tot glas. We houden koeien en maken van deze melk ontzettend lekkere zuivelproducten. Deze producten worden bij bijna alle supermarktketens in Nederland verkocht. En jij komt in een jong en klein marketing team, waar je voldoende begeleiding en uitdaging krijgt! Vervoer hoeft geen probleem te zijn, daar vinden we zeker een oplossing voor!

Neem eens een kijkje en vertel ons wat jij graag wil verbeteren:
www.deneelder.nl
www.facebook.com/deneelder
http://youtube.com/deneelder
https://twitter.com/deneelder
http://instagram.com/deneelder/

Interesse?

Stuur dan een mailtje naar: info@deneelder.nl