Vacature logistiek medewerker koelcel/orderpicker

Op ons zuivelbedrijf Den Eelder zijn we op zoek naar een logistiek medewerker koelcel/orderpicker  (m/v) om ons team te versterken.

Wie zijn wij?
Melkveehouderij en Zuivelbedrijf den Eelder in Well (Gld.), zijn twee bedrijven waar in totaal circa 30 medewerkers werkzaam zijn. We produceren zuivelproducten voor de consument rechtstreeks van eigen koeien. Verser (en lekkerder) kan het niet! Met een historie van meer dan 25 jaar ambachtelijke zuivelbereiding is den Eelder inmiddels uitgegroeid tot een nationale speler van betekenis.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, nauwkeurige koelcelmedewerker.

Jij controleert de kwaliteit van de producten en zet aan de hand van bestellingen de orders klaar voor de chauffeurs. Hiernaast houd je de werkplek schoon en zorg je voor een goede en snelle verzending van de orders. Verder heb je ook een directe communicatie met de productiemedewerkers over de planning.

Omdat de koelcel in drukke periodes aardig vol kan staan, zijn wij op zoek naar medewerkers die niet alleen de lijst aflopen maar ook over ruimtelijk inzicht beschikken om de bestellingen op ordelijke wijze klaar te zetten.

Functie-eisen
Wij vragen:

  • Je staat stevig in je schoenen; je werkt in een open en direct team;
  • Je bent in staat in kou te werken;
  • Je bent van nature een aanpakker;
  • Efficiënt, proactief en communicatief sterk;
  • Zeer accuraat en zelfstandig;
  • Flexibele opstelling;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Over ons
Den Eelder biedt een leuke veelzijdige functie in een collegiale werksfeer met daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden  (zuivel CAO). Voorts bieden wij onze medewerkers mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding. Voor meer informatie over de vacature kun je tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Willem van der Schans, telefoon 073-5991283