Vacature financiële administratie medewerker (senior)

Zorg jij voor een adequate uitvoering van en controle op de financiële administratie?

Wij zijn op zoek naar een senior medewerker financiële administratie | 32-40 uur

WAT GA JE DOEN?
Als senior medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor het voeren van de dagelijkse financiële administratie. Het betreft een brede en uitdagende functie, waarbij je:

 • verantwoordelijk bent voor de grootboekadministratie inclusief de balans- en resultaatboekingen
 • de facturatie verricht, de kas-/bank-mutaties verwerkt en de inkomende facturen behandelt en boekt
 • periodieke rapportages opstelt
 • de administratie uitvoert en coördineert ten behoeve van onze debiteuren en crediteuren, terwijl je tevens onze contactpersoon bent
 • de salarisadministratie coördineert.

Naast de administratieve werkzaamheden heb je een adviserende, analyserende en controlerende rol en maak je de vertaalslag tussen beleid en doelen. Zo controleer je de financiële administratie op juistheid, volledigheid & tijdigheid en draag je kansen voor verbetering aan.

Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden inclusief het beheer van de info mailbox, archivering, het opnemen van de telefoon en het ontvangen van gasten.

WIE ZOEKEN WIJ?
De senior medewerker financiële administratie die wij zoeken heeft een ijzersterke boekhoudkundige kennis. We zoeken een kandidaat die ons team aanvoelt en aanvult:

 • Je staat bekend als nauwkeurig, gestructureerd, stressbestendig, analytisch en proactief
 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met Excel is een must
 • Ervaring met Account View en Loket is een pré

Je bent gedreven om jouw financiële expertise in te zetten om zo de financiële organisatie naar een hoger niveau te tillen. Je past je moeiteloos aan bij veranderende omstandigheden  en bewaart daarbij de rust en het overzicht. Je spreekt naast de taal van cijfers ook de taal van mensen en past je communicatiestijl aan op de ontvanger. Vertrouwelijke informatie is bij jou in veilige handen, jij staat voor waarden zoals tact, integriteit en betrokkenheid.

WAT WIJ BIEDEN
De functie van senior medewerker financiële administratie is een veelzijdige en zelfstandige functie binnen onze organisatie. Er zijn zes collega’s op kantoor werkzaam, die allemaal een andere functie bekleden, waardoor je onderdeel wordt van een hecht en divers team. Als familiebedrijf geloven wij in ‘gezamenlijk de schouders eronder’ en je ‘boerenverstand’ gebruiken. Verder bieden wij:

 • Een plek in een persoonlijke en betrokken omgeving; waar volop uitdaging ligt om samen te groeien
 • Ruimte voor initiatieven en ideeën. We zijn altijd nieuwsgierig naar hoe je denkt dat dingen beter of anders kunnen worden georganiseerd
 • Een flexibele baan en organisatie waar ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Een dienstverband van 32-40 uur, met marktconforme arbeidsvoorwaarden (het salaris is afhankelijk van je werkervaring)

SOLLICITEREN:
Ben je enthousiast geworden over Den Eelder en pas je in bovenstaand profiel? Stuur dan je sollicitatie met CV, bij voorkeur per e-mail, naar info@deneelder.nl .

Heb je vragen over de functie? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Willem van der Schans, telefoon 073-5991283.

Naar verwachting zal de eerste gespreksronde in week 24 plaatsvinden, de tweede ronde in week 25, terwijl de procedure in week 26 zal worden afgerond met een assessment en arbeidsvoorwaardengesprek.

MEER OVER DEN EELDER:
Met ruim 25 medewerkers maken we dagelijks vol passie onze zuivelproducten. Daarbij gebruiken de melk van onze eigen koeien. Dus verser kan haast niet! We bestaan al sinds 1983 en vanaf 1990 maken wij zuivelproducten die te koop zijn bij bijna alle supermarkten in Nederland. Vanaf het eerste moment hebben Ernst en Jacomine geprobeerd zo dicht mogelijk bij de (hun) natuur te blijven. Het doel was om altijd een mooi product te maken, boven het maaiveld uit te steken (want daar schijn de zon) en te bloeien op de plek waar je geplant bent. Sinds een aantal jaren is ‘de jonge garde’, zoals boer Ernst het noemt, aan de slag bij den Eelder. Gerben richt zich op de boerderij en Willem op de zuivelverwerking en marketing. Naast het aan de man brengen van onze traditionele boerderijzuivel, vinden we het belangrijk om te innoveren en ons bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Lees bijvoorbeeld hier over onze mestvergister en bekijk hier hoe wij de consument laten ervaren wie we zijn en wat we doen tijdens onze open dag.