Vacature Content en Social Media Stage

Functieomschrijving
Bij ons op melkveehouderij en zuivelbedrijf den Eelder zijn we op zoek naar een (meewerk) content en social media stagiaire die er wel pap van lust!

Ben jij een ware voedsel fan en ga jij ons helpen den Eelder een nog mooier en beter merk te maken? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou! We zoeken het hele jaar door iemand met veel affiniteit met food, branding, social media en online.

Als stagiaire krijg je meteen veel verantwoordelijkheden en de ruimte om diverse content strategieën toe te passen. Je leert bij ons alle richtingen binnen het vak en we vinden het leuk als je jouw visie op content en sociale media door kan vertalen naar de den Eelder kanalen! Binnen een half jaar doe je ontzettend veel werkervaring op en heb je de kans om echt iets moois neer te zetten!

Wat ga je doen?
– den Eelder bekender maken
– Website verbeteren
– Social Media strategie uitrollen
– Social Media kanalen onderhouden
– Werken met influencers

Profiel
– HBO student
– Opleiding: Marketing, Communicatie, Journalistiek, (Multi)Media Design, etc.
– Meewerk stage
– Interesse in de FMCG
– Uitstekende Nederlandse taalbeheersing
– Kennis van Adobe pakket is een pré

Den Eelder
In het kleine plaatsje Well (Gld.) – tussen Den Bosch en Zaltbommel – is ons mooie bedrijf gevestigd. Elke dag streven we met een ruime 20 medewerkers naar het allerbeste. Het unieke aan ons bedrijf is dat we de gehele keten in eigen beheer hebben, van gras tot glas. We houden koeien en maken van deze melk ontzettend lekkere zuivelproducten. Deze producten worden bij bijna alle supermarktketens in Nederland verkocht. En jij komt in een jong en klein marketing team, waar je voldoende begeleiding en uitdaging krijgt! Vervoer hoeft geen probleem te zijn, daar vinden we zeker een oplossing voor!

Neem eens een kijkje en vertel ons wat jij graag wil verbeteren:
www.deneelder.nl
www.facebook.com/deneelder
http://youtube.com/deneelder
https://twitter.com/deneelder
http://instagram.com/deneelder/

Interesse?
Stuur dan een mailtje naar: kazpaul@deneelder.nl