Is yoghurt gezond

Zuivel sinds 1990

Familiebedrijf

Boeren vakmanschap

Spookt de vraag: ‘is yoghurt gezond?’ wel eens door je hoofd? Daar geven wij van den Eelder graag antwoord op. In yoghurt zit kalium, calcium en vitamines waardoor het antwoord ‘ja’ is op de vraag: ‘is yoghurt gezond’. Yoghurt stilt niet alleen goed de honger, maar is ook nog eens gezond en lekker. Daarbij kan je met yoghurt veel variëren. Voeg bijvoorbeeld vers of gedroogd fruit, noten of muesli toe en geniet van een heerlijk ontbijt. Maar ook met de smaken yoghurt valt te combineren. Zo vind je in ons assortiment volle yoghurt, halfvolle yoghurt en vanille yoghurt en nog vele andere varianten. Welke ga jij als eerste proberen?

Is yoghurt een gezond product voor het ontbijt?

In de ochtend dient je spijsvertering weer op gang te komen en is een gezond ontbijt van belang. Yoghurt is een uitstekende manier om een goede start van de dag te maken. Door je dag te beginnen met yoghurt blijft je suikerspiegel stabiel en zal je minder snel weer trek krijgen. Wil je meer informatie of heb je een vraag over een ander product? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 073-5991283.

Een tip: schud yoghurt niet voordat je het inschenkt en zet hem rechtop in je koelkast zodat de yoghurt zijn dikke structuur behoudt én lekkerder smaakt.

Andere interessante pagina’s:

Hoe wordt yoghurt gemaakt | Is karnemelk gezond | Is melk gezond